Wat kan je verwachten bij Pilates Anders

We bekijken wat je wensen zijn en waar je mogelijke beperking liggen door goed naar je houding te kijken. Als je lichaam fysiek uit balans is ga je bewust of onbewust toch compenseren.

Afhankelijk van wat je wilt bekijk ik welke oefening op welk apparaat het meest geschikt is voor jou. Mijn voordeel is dat ik naast de mat ook apparatuur heb zoals reformers, cadillac en chair evenals allerlei props zoals ballen, stability ballen, fitness ringen, flex banden etc waardoor er veel meer mogelijkheden ontstaan en jij toch bepaalde oefeningen kan doen die je lichaam versterken.

Mijn lessen zijn in kleine groepen van max 5 op de mat, max 3 op de apparaten of in duo/privé. De ideale frequentie is minimaal 2 keer per week, maar we kijken wat haalbaar is.

Wat doet pilates anders voor jou? Ik leer je de basisprincipes eigen te maken en die toe te passen in het dagelijks leven en bij het uitoefenen van andere sporten. Het verbetert je houding (postuur), voorkomt of herstelt blessures, geeft flexibiliteit, balans, coördinatie en lichaamsbewustwording.

Mat

Reformer

Stability Chair

Cadillac

Ladder Barrel

Ladder Barrel